Saturday, December 18, 2010

new nick :)



ehem ehem . . 
okeoke . . this my first post that i'm introduce my new name . skg tyra na change nick tyra kat official blog ney kpd ; *cherry* hope korang suka okayy .
 hehe . nak tao sejarah cherry dapat nama ni ,
 ehemehem ,
 sebenarnya dulu cherry ada letak nick dekat myspace *cherry tomato* sebabnya cherry dah jatuh hati dekat movie korea yg bertajuk *cherry tomato* tuu .
 so saje-saje lahh letak nick tuu dekat myspace .
 haha . and than tak sangka lak kawan-kawan kat school panggil cherry dengan nick tuu .
 so dapat laa gelaran tuu . haha .
 kadang-kadang mereka panggil  cherry ,
 kadang-kadang panggil tomato . 
tp cherry lebih suka nick *cherry* kodd . hehe . 
so pasni bolehlaa pnggil that's new i'm is *cherry* oke :)
awwww ~

cherry said thankyouu 
^_^

2 comments:

enn Qaa said...

wawawa~~ cherry~ windu la sma kamO :)

tyra said...

renduu juga sama kamo ;)