Friday, December 31, 2010

sekolahsekolah !!

kelmarin sekolah start ohh , haha . serious happening gila XD . da lama tak jumpa la katakan . . so byk lah yg nak diluahkan time tuu , haha . sume baju baru , kasut baru , beg baru , wow~  perfect lahh ! tapi cherry tak ukee . hehe , baek nii , sume pakai yg lma jee . wiee~ nanti lhaa da buka sch betolbetol baru pakai yg baru punya , hihiee ^.^ . pastu plak dapat buku teks aww , byk lar jugak 15 buah jer , act cherry ada 1 buku yg hilang , buku tasawwur , so kne lhaa ganti duit . rm11.00 je . then bayar yura , rm93.50 . cikgu cakap ada lagi rm50.00 , hoho . utk motivasi & blaablaa kod , yelaa da spm ken , huhu . . ehh , cikgu baru kami nama pn. Rokiah .. huhu . act tahun lepas dy ade ajar  akaun , so tahun ni pon sama lar , besh juga cikgu ney . hehe . yg pnting dia kenal sgt ngn ayh cherry , takodd ohh XD

okeeeokee , meh2x cherry kasi tengok picca2x yg sempat di ambil semasa hari pendaftaran sekolah ;)

     
cherry rasa ini post TERBAEKK plak , hehe





haa , ni laa dia jadual yg bakal kami lalui di hari-2 persekolahan , ^.^

 
 hehe |  tengok tuu , banyakk kan buku teks nyee , berat oh XD      

                
picca ni cherry sama bella ohh .
cute takk ? hehe .
dia okee XD  


 
ni kami bertiga XD cherry dah copp dulu tempat ddok tu , hehe .
rara-bella-cherry ^.^


okeee okee , sudah tamat - - - 

credit too : rara (kerana bawak cmera sony , supaya kami boleh menggedik , haha :p

2 comments:

enn Qaa said...

clamat menjalani ibadah persekolahan . huhu xD

tyra said...

hehe . .
thankss eqa !!
kamo juga :)