Saturday, December 25, 2010

spm candidate 2011 :)






dah lama cherry tak updated blog , sorry guys . . sekarang dah tak boleh online lama-2 sangat . cuz next year dah masuk tingkatan 5 and spm candidate's . perlu rehatkan minda secukupnya sebelum sekolah bermula . 




omegosshh . risau ada , takut ada , nervous pon ada . eisshh , (cherry cuba confident sikit!!)  harap-2 boleh focuz dalam class nanti . selalu cherry laa yg suka bising dalam class ouh . tp dgn partner sbelah cherry laa , haha . padan muka sapa yg duduk sebelah aq . (act suka borak cuz ta paham ckgu tuu ajaa ape kat depan . heh~  ermm tp hope lepas ni dah taknak camtuu lah . taubat-2 . dah matang and boleh fikir sendiri mana betul , mana salah . i hope i can change ! insyAllah .. ameen ~
ermm  sekolah pon dah nak buka enn . tahun ni beli ala kadar jelah , cuz ni last year kat school kan . kasut and beg cherry pakai yg lama jee . so takde lahh membazir enn . (jimat-cermat :p) . . hehe . cherry risau ngn subject accaunt nih , punya laa susah . tahun depan dah masuk tajuk lain , and takde dok discuz tjok fom4 dah , haisshh =.= cherry tak berapa faham fasal tajuk-2 last lhaa , exm : buku tunai , lejar , imbngan duga etc , etc . . kalau buad imbangan duga comfirm asyik tak sama jumlah aje . haissh .. but alhamdullillah dapat juga cherry hantar kerja khusus akaun yg cikgu rokiah bagi . thanks menolong sy cikgu !
dalam masa sebulan , dapat gak cherry siapkan . ameen ~  dalam tuu ada 40 document tao . engt senag kerr . . law ada sys yg boleh ajar about accaunt best juga . ni tak , abg and sis semua amik aliran sains . cherry jee kecundang sikit amik akaun . haha . that's the fate . but i'll change the fate lhaa . next year mao amik class tusyen accaunt . tp tak tao lagi kat mana lahh . so sedang bincang-2 dengan parents lah . btw , math takyah amik class tusyen . cuz my dad will teach me . sebaek ayh ckgu math . alhamdulillah . . tp lately ayh busy lhaa . dgn bussiness nye lagy , ngn school lagy .. hope tahun depan takde lha sgt . ameen ~ 
doakan cherry dapat result yg baik dalam spm okee . thnkyouu so muchmuch :))

2 comments:

enn Qaa said...

i trust u can do it !! u go gurl!! :)

tyra said...

thanks :)