Sunday, January 2, 2011

contest pink itu vouge

hOoLaa .

okeokee ,
ni first contest cherry .
hehe , maklumlah blogger baru .
tak penah join mana-2 contest lagi . aww ~
ttbee contest "pink itu vouge" ni menarik plak ,,
hehe .
thanks to :
and

cuz dah buadd contest yg menarik ni ;)



_______________________________________________________________
senarai syarat2 :
  1. Follow blog NieyaPage + blog Ilya
  2. Like fanpage [i.l.y.a ~ a.l.y.i]....(Nieya xdek fan page yerk)
  3. Pastikan korang ada dalam gambar yang korang masukkan dlm contest ni nanti...bukan pe....xnak gambar curi....!!!
  4. Buat satu entry tentang ‘Contest Pink Itu Vogue’
  5. Sila tinggalkan link di comment entry contest ini (samada entry Nieya ATAU Ilya)
  6. Letak pic banner contest ini di side blog korang (wajib di link kan ke blog asal korang amik banner nie)
  7. Lelaki / Perempuan boley sajaaaa join...
  8. Kalau nak letak pic ramai2,mesti semuanye ada unsur2 Pink 0key...
  9. Tag 3 blogger yang lain
  10. Tarikh tutup 1 Jun 2011...lambat lagi oooooo...haha...

_______________________________________________________________

okeokee , untuk special contest ni,,
cherry taruhkan pic bawah ni >>





haa , semua pink kan ~
aww ,
kena lahh dengan tema :)
cherry suka pic niy , tak caya tgok lah info cherry .
kan pakai pic ni jugak .
cuma pic ni sudah di ubah suai .
hoho
nampak lebih VOUGE !
course . .
*PINK ITU VOUGE*

tag :

5 comments:

Zaty Anuar said...

thnks cherry, saya akan join :)
pink itu pasti milik wanita, hehe

enn Qaa said...

tengss tyra (:
hidup pink!!! hihihi (:

tyra said...

zaty : yupps ,, betol tuu ;)

eqa : pinky girl XD

NieyaVanilla said...

thanx coz sudi join...gudlak t keyh...^_^

tyra said...

okee nieya :)

thanks support ;P