Thursday, April 14, 2011

camping :)

 heLow guys . .
act baru'' ni cherry ada join 1 camp nih . camp ni diadakan di kem mega crstal kuala selangor , so kami sebagai pgwas prs neh diwajibkan gy . tyra , daya , anum , ayu and bella join .
masa kat sana kami dbhgikan kpd 15 group  and 1 group ada 12 org ahli . nama group kami 
*BLACK ROSES* Owps , power ta nama tu ? haha . act cherry yg bg nama tuu ..
dalam keadaan yg mggelabah cherry pk nama utk group ,
cuz time tu mmg ckgu na cpt . about 2 minute camtu je masanye , haha ..
okay , ahli group plak , of cuz kami gurl berlima and 7 org lagi adalah : bob , Joe , Leng , Botak , raja  and 2 lagi nama gurls cherry lupa lah .. adoy . huhu ..

okay cite psal dorm plak . act dorm kami ada 5 buah katil .
tp kami mmg baik hati g cantumkan 3 katil and tydo berempat . bella,tyra,anum,daya .
ayu tamao join kami , so dia tidur di katil lain ..
act bilik kami punya air cond rosak , so kami tdo lah dlm keadaan yg pns ,
wloupon kipas sudah on smpai 5 . haha . tp time pg2 bute .
mmg sejuk membeku cherry dlm selimut . kuang3 . 
bagun pg plak  pada pukul 5 pg ..
ckgu zul ketok pintu semua dorm ,tp dorm kami laa yg pling lmbat bgon , haha
dahLaa dorm kami terletak kat hujungggg sekali ,, so terpakssa la terkocoh'' pergi ke surau solat berjemaah .
buad malu sajaa , semua owg daa dga tazkirah pg2 lgi . kami baru smpai surau . HAHa ;D
masuk'' surau boleh plak semua wad muka ta bersalah .
hahaha ;D

after that , kami ada morning walk plak ..
after menunaikan solat subuh , kami bergerak ke bukit melawati ..
udara yg nyaman pada waktu pagi mmg seronok berjogging .
dlm pukul 8.30 kami sampai balik di kem ..
ambil tempat utk mkn ... sarapan mihun sedappp ;p
ermm na cite semo mmg takkan abis laa ..
haha , so ni jelah ekk .
let's me show da picha ;)


 (bella di depan pintu dorm)
 (hari kedua di kem mega crystal)
 (meka suda gila masuk dlm almari!#$%&)
 cherry with daya .. kat ats katil time ni , cherry tga kms katil . dya na take pic ;)
 (at the last day , i really miss this time!!)
shume da kemas2 brg na blek ..
sebelum tuu , kami and the group wad perjumpaan ..
maklumlahh dah na berpisah enn , hehe
kami snap pic group ..
and bahagikan hamper yg cikgu bg ....

 ( dari kiri : tyra , daya , ayu , anum , bella )


( tak cukup owg plak ! adoy )
 anum <3 acap 

 picha group 14 , black roses .. iloveyouu all guys ;) 
(dari kiri ; Joe , tyra  , bella, , daya )
(dpn ;  botak , anum )


(dari kiri ; bob , joe , cherry  , ayu , bella,daya, Leng )
(dpn ; botak , anum )

loveyouu all <3

4 comments:

Asyrafeqa said...

anum <3 acp???
huhu xD

tyra said...

yeah !
eqa <3 acp juge xD

♥cOkLaT sTrAwBeRrY♥ said...

cik tyra tlah di tag! http://fatininlurve96.blogspot.com/2011/04/mao-masuk-contest-ag.html =D

tyra said...

okay aten ...
jap ehh tyra nenok ;pp