Thursday, April 28, 2011

for today ;)

bangun pagi . rasa badan sakit2 . tak tahu lah kenapa , maybe semalam banyak buad kerja . . bangun tido pon jadi lambat . pukul 6 stgh baru bangun tu pun terus gosok baju sekolah . . and than pukul 7.30 pergi sekolah . cuaca pagi tadi mmg agak kurang baik . hujan dari pukul 6pg smpai 10pg bru stopped . jalan raya pun sampai tenggelam tahap separuh tayar . ramai gila org ta dtg class pg tadi . kalau tahu , baik takyah dtg . hehe . hari ni pakai kain kaler biru cuz kain kaler hitam lembab lagi . mlm td  lupa na keringkan . so hari ni jadi budak biasa jelah . haha . siap2 gi sekolah , sekali bwk coklat yg dibuad semalam , 3 org order . sorng akq form 6 and 2 owg lagi classmate . akaq tuu punya yg oreo choc jea . than black punya *happy birthday ibu* cukek punya pula , syuk <3 yana ... tp disebabkan hujan yg agak teruk pada pg tadi , cukek ta dtg sekola . so kena lah bwk balik coklat tuu . tadi masa rehat kat kantin , ada *mom* ex boyfie cherry . actually ta perasan pun yg mom dia ada , pastu  time dah duduuk na mkn ngn kwn2 tu , ttbe rara g tahu yg mom ex cherry tu ckp kat dia ''tyra dah sombong, pandang & senyum mak pon taknak" (mom ex cherry tu mak angkat dia) aih  apsal dia ckp camtu , dah memang tak perasan nak buad camne kan ? buad hangin jea . na mkn pun terus takde selera . . pastu rara nasihat kan g laa senyum or tego nanti . pastu time na basuh tgn tuu , cherry pun pndng lah mom ex , na senyum , tp aunty ney plak yg tak mahu pndang . haish . buad panas jea . dah la main tuduh jea mcm2 . erm k fine , dah tak nak pndang , itsokey . never mind , ta kesah langsung pun .   so time balik sekolah pula hujan da reda . tp byk gila lopak2 air kat jalan . dah tu kain yg kaler biru tuu pun habis basah .. euw ~ sampai2 jea bustand , dah nmpk bas . terus naik and bayar tambang . dalam bas tak pula , tak de apa yg best . and tak nampak pula kwn2 yg kecoh tu . . mana lah dorng ni pergi , nak kata ada extra class , hari ni hari jumaat , comfirm2 laa takde cuz extra class hari isnin , selasa , and khamis jea . maybe hari ni ayah mereka ambil kod . erm bosan betul lah dorng nih . pastu turun bas , balik rumah terus onl fb haha . , hari ni cherry takda apa yg menarik pun nak cerita . btw , about seminar yg tak jadi kat UM tu , amat lah menecewakan . abg naufal telah mgelirukan pihak sekolah tentang seminar tu , ingtkan UM yg anjurkan , Padahal , agen abg naufal tu yg anjurkan and dia just pinjam dewan di UM utk buad seminar . Kebetulan pula pada hari ahad tu semua student2 UM cuti . that's why lah dia na pinjam dwn tu utk buad seminar . tp takpe la . duit pun dah dipulangkan , so ta kisah sgt . and esok pula cherry ada teknik mnjwb spm di INDPENS Kuala Selangor . so , just ready baju2 for going tomorrow . okay lah , that's all for today , tata <3


2 comments:

Asyrafeqa said...

fuHH~ karangan bpe patah perkataan neyh ??? heE~

btw -

yg ex-mom munya Bf uh yg latest ke ?? before tyra single?

tyra said...

haha , ntah ? kira sendiri . :pp
erm .
yupps . .
tu yg latest ;)