Monday, May 2, 2011

class tuisyen


dah dekat 2 minggu kitorang skip tusyen . sume disebabkan oleh cikgu yg sgtsgt busy lately . cikgu cakap ada kursu , kat mana tak taw lah . so kami kne gnti tusyen pada hari laen . sokey lahh . btw , i really2 miss cikgu syifa .. hehe , ta sabar na mula tusyen balek , aww aww ~  yg dlm picha ney just kami berempat with cikgu , lagi 8 org not include ea ;p hehe . act , tusyen da ta bape best cumx duluu2 cuz sekarang dah ramai , dulu mase 1st msok just kami berempat jea , skg da sesak . so gak sukar na dapat kan cikgu if na ask a quest . and , cherry ta bpe suka ngn three of girls yg skola laen tu , muka semua agak *kerekk , sombong , etc , etc . ayu kata dia na out dr tusyen and na msok asrama , what ? i'm not agree ok . ayu , jgn msok asrma eaa ? nanty sapa yg na ajar tyra akaun kat class tusyen ? and rara , thanks cuz ajar tyra math ;) apprecate sgt k ;) iloveeeyouuu all <3

3 comments:

Asyrafeqa said...
This comment has been removed by the author.
Asyrafeqa said...

hei heipp tyra.. woo~ 2tion,, bust uh xD . gudluck yaa!! (:

tyra said...

yaa , thanks ;)