Thursday, May 19, 2011

library


semalam cherry ngn anas pergi library .. wah baik kan ? Hehe :pnd then , cherry text-ing rara ajak study same . dgn sepantas kilat rara datang . hehe .  actually minggu ni minggu exam , so byk yg na kena refresh balik . about fom4 and fom5 .. wahh , mmg stress kod , tapi na buad camne , tahun ni na exam besar kan , *dupdapdupdap (heartbeat) makin na dekat exam , makin risau pulak , okay , if org tnya , cherry dah ready ke belum na SPM , cherry say's : not yet !!! . oh my goshh ,, risaurisau . huhu . setiap malam , cherry ambil msa abt 1 hours for study , skjap jee kan ? (cherry mmg malass) huhu . but okay laa . kadangkadang tu sampai rasa nak nangis je cuz risau sgt .. (da besar pun nak nagis) hehee . pastu rasa macam nak hentak kepala atas meja jee -,-!! *asal lah susah sangat na msok otak apa yg aku baca nihh* . setiap hari , cherry minta doa restu mama , supaya doakan cherry dapat result yg cemerlang . semoga tercapai , ameen ~ 


2 comments:

Asyrafeqa said...

insyallh . tyra bolee .. cayok2.. go tyraa go hariz . huhu xD

tyra said...

amin .. hehe
apelaa . :p
btw thanks