Saturday, March 10, 2012

-US-





 i'm with Mr.S now ..  actually , i knew him has been many years ago , while i was on year 1 of primary school . then after end year six , i going to smk dato'harun but him move to another school called kuses . and then , after dah habis sekolah menengah ni , ta sangka , kami bertemu balik , tapi hanya di alam maya . and dia tried to get my number fon . finally , i gave my number fon to him via chat box in fesbuk cause i thought we just friend , selepas beberapa minggu kami ber text-ing then , i felt a chemistry between us . he also felt the same . beberapa kali dia ajak jd girlfriend , but i tolak dgn baik .. sbb masih terlalu awal utk semua tu , he always said to me "how many times i told u , nobody girls can replace you in my heart,pls trust me,swear and promise .." see !! ayat dia buat aku cair je .. mr.S ask me to ceritakan kisah cinta aku dan dia kat dlm blog . biar satu dunia tahu .. adoi . dia ni pon la . anyway the badnews , maybe i akan pindah rumah .. then Mr.S also pindah rumah . i thought we us will be separate .but !! the goodnews is , i ta sangkaa , rumah yg i bakal pindah tuu berjiran je ngn Mr.S .. seriously terkejutt sangat time dpt tau semalam .. mula2 i taknak pindah , sbb dah selesa duk rumah lama , then after akq ajak , dgn ta sngkenye Mr.S pon pindah bersebelahan taman kami , mmg teruja kot . hope kami kekal .. buat sementara ni,kami hanya berkawan , untuk kenal hati budi masing2 dgn lebih dalam lagi .. terlalu awal untuk serius . dia seorang yg caring , manja plus cute sgt . romantik gila i ckp .. harap2 dia adalah pemilik tulang rusuk ni .. amin . 

2 comments:

~tyra ~ said...

wahwah ! berbunga-bunga entry . sengih2 baca entry u . haha ! btw , pindah manaa ? sedihh ah cani :(

psst , kem salam MR.s ;)

tyra said...

hhehee . tengs u !!!
pindah kat batu 3 je. kuan3
erm okay2 i bg tau dia nnt . hehe