Friday, December 14, 2012

happy sem 2 *senior*


Assalammualaikum semua .. since blog dah cantik ni . rasa free je tangan nak type post  ~ hihi actually my super duper bff online yg tolong tyra editkan .. tyra mana pandai nak edit blog bagai ni . disebabkan dia dah master .. so tyra mintk tolong pada dia ..  lihatlah ~ comel kann ? serius geram gila .. dia ni pro bab2 nak edit blog , so credit to eqa! sbb tolong tyra .. dia ada jugak buat freebies, float icon, tutorial edit2 blog kat blog dia .. so memang terer la kan ! heheh ... thankyousomuch darling :*


  
c-316

harini adalah hari ketiga berada di kolej kediaman politeknik Nilai negeri Sembilan . Alhamdullillah semua proses pendaftaran berjalan dengan lancar .. and and ! tyra dapat asrama cengal , iaitu lebih jauh dr asrama jati untuk ke kelas . but its okay , ada reason lah kenapa kena bangun awal kan? heee . by the way , apa yg menyedihkan tyra masa proses pendaftaran kamsis (kolej kediaman) roomate tyra sem lepas dah book dengan org lain . and !! bilik tu dah full 4 org .. so tyra nak campak mana?? nasib baik ada penyelamat .. kebetulan ada kwn yg tyra rapat dlm kelas dftar sekali time tu . then dia ajak duduk bilik dengan dia sebab dia kehilangn roomate seorang . roomate dia berhenti . so ! tyra pun setuju satu bilik dengan dia even jauh nak pergi class , jauh nak pergi cafe . tapi takpelah boleh exercise .. hehehe yg paling best tyra duduk aras 3 ! gempk kan? terpaksa lah angkat brg dr stor tingkan 4 asrama meranti ke bilik tingkat 3 asrama cengal . choii ~ serius lenguh gila tangan wehh -.- 2-3 kali gak lah turun naik meranti sebab barang banyak . terpaksalah bwk sikit2 . dahlah berat ~ haha . kelakar betul malam tu tidur awal ! pukul 12 dah mengantuk xD selalunya jadi burung hantu --''

dis is my bed :)

pada hari sabtu yg indah ni , tinggal lah seorang puteri repunzel didalam sebuah bangunan tinggi ..berseorangan tanpa teman di sisi . hani and bam balik rumah kakak bam kat seremban . farra pula date dengan bf dia .. memang bilik ni aku yg punya harini . muahahahhaa *gelak jahat* apa yg memusykilkan tyra , malam td tak tidur ! tyra tidur pukul 5 setengah . then bangun bukul 10 pg . gempak betul wei .. awal pulak . selalunya selagi matahari tak naik atas kepala takdanya aku bangun . huahua anak dara apa nihh -.-


seems bosan tak tahu buat apa ni , tyra nak layan Adam & Hawa jap . then boleh lah qodho tidur . kikiki ..
petang ni rasa macam nak jogging sebab rasa mcam dah berlemak jea ni . lama tak keluar peluh . tappii mana kah aku nak cekau teman jogging ni . haisshh . bila sorang2 macam ni .. rasa homesick pulak! rindu family :'( huu T.T okay-lah sampai sini jea . tak larat taipp dah . babaii olls . have a nice day . thankyou for reading ! xoxo <3 p="p">



 

2 comments:

Darl Eqa said...

Haaa ~ rajin2 la update ya ;p
btw.. Eeee !! cadar tu sgt ohseeemmm !!! hee

tyra said...

haha yela eqa :) hope dpt rajin mcm eqa . wkakaka :P hehe thanks ! :)