Monday, April 22, 2013

rahsia tarikh lahir ?


hello people ! today tyra nak share sikit pasal rahsia tarikh lahir ni . ehh japjap , sebelum tu .. ni hanya untuk suka-suka je tauu . jangan percaya sangat ! hehe . okay actually semalam roomate tyra (hani) bagi tahu tyra pasal ni , so dengan *excited* lah tyra nak tahu kan . untuk bahan ketawa sahajaa :D okay jom mula ! firstly , kita kena buat pengiraan untuk rahsia tarik lahir ni dulu . okay contohnya birthday tyra :

9 february 1994
9 + 2 + 1994 = 2005
2 + 0 + 0 + 5 = 7

so now tyra punya rahsia tarikh lahir ialah ~ taraaa!


Nombor Tarikh Lahir: 7
Kekuatan:
Sangat berkemahiran dan sangat teliti apabila menguruskan sesuatu perkara. Individu ini tidak akan lupa pada sesiapa yang pernah menolongnya. Tersangat menghargai kesyukuran dan berterima kasih. Individu ini penuh dengan ghairah dan cinta. Seorang pemikir dan sukakan kedamaian dan ketenangan. Berkebolehan dalam memutarbelit kata-katanya. Menarik perhatian ramai orang. Suka mengejarkan kemasyhuran dan tuah.
Kelemahan:
Suka berlawan cakap. Mempunyai pemikiran yang suka berubah-ubah. Mudah menukar keputusan. Bukan seorang yang tegas. Sangat suka “berahsia” yang tidak membantu imej anda secara luaran. Orang menganggap anda adalah seorang yang tidak mempunyai perasaan (cold) dan ini menyebabkan anda tidak mudah untuk menjalinkan perhubungan ataupun persahabatan. Anda boleh bertindak kejam jika berada dalam mood yang salah.
Perkara yang harus dipelajari:
1) Belajar untuk menerima kenyataan dunia sebenar.
2) Jangan hidup dalam dunia sendiri, bercampur dengan dunia luar


okay mostly , ciri2 yang ada pada nombor 7 ni sama dengan tyra . seriuss ni tak tipu . tapi ada gak yang kena pangkah , tak sama langsung ~ heheh . pasal tak mudah menjalinkan hubungan atau persahabatan tu macam betul ? hahaa opps . okay buat suka-suka je ni ! bagi yang nak tahu rahsia tarikh lahir korang , boleh buka page di -----> sini lah

that's all for today :) baibaii ~

No comments: