Saturday, January 29, 2011

kontest blog tercantik

okay , cherry na join contest ni blog tercantik plak . blog chery ta cantik pon , hihi . saja jew gedik join sekali . thanks too >>nana :  http://nanalovedayana.blogspot.com/


Syarat - syaratnya :

1. Kena ade blog . Takde blog tak bole masuk la .
2 .Kena ade blog yang cantik dan bagi nana jatuh cinta pada blog korang !.
3 .Jangan nak main tipu plak yer !.
4 . Warganegara Malaysia .
5 . Kena like page blog ni di FaceBook .
6 . Kena follow blog ini (nak tahu ape info terkini) .
7 . Buat post dengan tajuk Kontest Blog Tercantik n letak gamba kat atas tu skali dengan post .
8 . Tag 4 blogger yang lain .
9 . Terbuka pada lelaki dan pompuan .
10 . Kalau dah siap buat post tu , comment kat sini n bagi link post yang korang da buat pasal Kontest Blog Tercantik ni !.
11 . Hadiah ? Mane bole bagitahu ! Tunggu ..



cherry nak tag kat 4 org budak comel  : 
eqa : http://mylife-eqa.blogspot.com/
imaza : http://imaza93luvgreen.blogspot.com/
lilo : http://lilomines.blogspot.com/
ceah : http://thegreenaddicted.blogspot.com/


thankyouu :)

2 comments:

enn Qaa said...

awawa,, eqa tergolong dgn dak comels ea? hihi .. tengss tyra .. Muuahh to you ..(:

tyra said...

comelscomelss ~
hihi ..
wecom2 .
muahh back :)