Friday, January 28, 2011

training :p


peace ^_^
(apa motif gambar di atas ? )
hihi
okay , time ni cherry dekat dewan sri bestari . cherry ada training senam robik ngn ahli club .
wootwoott . mmg happy lah .act cherry tertido sebelum gi training tuu . yelaa , hari dah la hujan renyai2  , ingat kan takde training la , haha . kelakar je :D last2 pegi juga . mula2 cam mamai jea kat sana , tp still boleh  tunjuk ajar step poco-poco and segala tarian kat junior2 . happy jea :))



ni daya , yg snapp pic cherry atas tuu <<
act ada lagi 2 org , rara && ayu .
tp ta smpt snap cuz meka tgh dance time ni .
gambar ni agak blur + gelap sikit cuz byk pencahayaan di blakng .
time nie sume daq2 club dah balik , so tinggal cherry and the gang lah lepak dewan jap .
hihi . bincang2 pasal uniform club . then buad step baru :p
huhu . btw , mmg HAPPY lah dance ngn korng .

then , kami semua pon dah lapar , nak mkn kedai , poket plak koyak . so kte mkn burger tepi jalan jela , 
then cari laa port yg sesuai . kami lepak di taman jelaa , situu jea besh sikit , tp byk org lepak aa . so ? kami peduli hapee , hihi . janji kami happy :) haha . kelakar habis laa . gelak2 ngn korng smpai pecah perut :D 

mood : happy :D


4 comments:

enn Qaa said...

turun x berat :p hihi

tyra said...

haha , ta tau laa ,
ta timbang pon . hekhek :p

enn Qaa said...

nnt da timbag resault nyer post kat eqa . huhu

tyra said...

hihihi :)
post melalui FS la yer :p