Saturday, June 25, 2011

annoying ??

heylo guyss .. celamat ari sabtuu yaa, how's life ??  okay korang harus jawab ini ; so far soo good :P guys , penah tgok org annoying tak ? musty bengang giler mcm na kasi penampar jepun kan ? ahaa ~ act , cherry na citer abt adik2 cherry yg sgtt annoying , yeah ~ tu jea perkataan yg  sesuai kat mereka , sape suwoh , suka cgt kacau owg . ngengg ~  semalam cherry nampak yoi (adek) tgh buka youtube .. so menyelit lah sebelah dia .. nak tgk sama kan .. woo . na tao dia buka apa ? nih annoying orange .. hoh , kelakar la juga , a bit versi catoon tp real . if you know what i talking about .. lepas habis video tu , cherry ckp kat adik , "hey yoi , knife" . sama-2 gelak :D .. yoi ni ngade-2 sket , yelah girl baru na naik . normal lah kan ? plus , yoi gedik kod ? sikit2 na touching . nyampah kod ? haha ~ ngumpat sket .. lalala . cherry ckp dia annoying sbb apa ,  dia suka kacau cherry woo . time study ke , time solat ke , time busy ke , semua na sebok . pastu suka buat spot check setiap 1 jam kat bilik cherry . haissh ~ rimas woo . even kawan-2 cherry dtg rumah . siboks na spotcheck gak . annoying kan ? heE . oneday tnya dia ," yoi , apahal suka sibok spotcheck bilik kakya ?" dia jawab pula "ermm .. saja na tgk akaq wadpe .." haissh ~ boleh pakai ke answer tu .. ? tah , kesah plak .. okayy , conclusionnye : yoi risau kat kakya ehh takpun rindu , kan kan?? haha .. lalalala ~~

nilah dia yoi yg gedik toe :p 

~ annoying orange ~

8 comments:

Asyrafeqa said...

ure adek ANNOYING as like me laa dear ! haha ~
btw, comels la adek ,, as like me jugak .. haha ~ ..

sme la muka dia mcm tyra ..

tyra said...

hEee , woaa ~~ yeke yeke ?? :p

Asyrafeqa said...

yg mne 1 ye ker ?? annoying ?
o comelss as like saye ?? haha :PP

tyra said...

both lah ,, hehe .. yela too :p
eqa comels oke ..
annoying tatao lah plak , ehehe :p

Asyrafeqa said...

OUHH ?
haha ~ mne der :PP
annoying tatao lak ?? hee ~ ok2 ..

tyra said...

hehe . eqa annoying ker ??
tak kod ?

Asyrafeqa said...

yeah nope kod ..
kwn eqa buta ~ hee ~ (:

tyra said...

huh ?? aduishx