Thursday, June 23, 2011

study kea ?


hoOla guys , wahh ~ ~ winduu nya cherry kat blog yg tercantik nih . aha~ ~ (perasan suda) na kasi kiss cket kat blog niy boley ?? ngehngeh . eMm .. MuUaaAhH  blog ~ seriously misshiisisshii coo much la . hehe .. blog pun dah windu tat cherry ehh ? wekk ~ ! :p btw , even cherry ta updated blog , cherry still mengikuti perkembangan follower cherry oke . so dun't wolly tat ccpe yg ada folo cherry , cherry da follow korang balik keyh , thankss yaa gusy .. mucshimucshi ;) haa ~ act cherry na bg tahu yg cherry dah deactv acc fb . :p .. malas na onl ? ehh no la , cherry da byk buang mse laa . lol :P hear like crazy kann ? mcm gila fb pon ada . haha . ta juga , cherry mmg tamo men fb da , :P touching nan fb . mcm rara ckp juga . Plus , cherry na focuz tat SPM sowng je , haha . boley kann ? ngengg~ tamo jelouse . SPM pula na dekat da ,  ta cmpai 4 bulan lagi , haiyoo ~ risaw meyy , bolee kaa camtu ? Tah lah , haha ~ btw na ckp , exam midyear baru2 nih , cherry dapat numb 8 dari 44 owg .. teruk kan ? yee dah tahu .. cherry na study lebh sikit nan subj acc . seriouse , result teruk woo T.T ..mcm mana na dpt A+ for acc ni ?? na dapat sijil LCCI (london chamber of commerce and industry) UmmM .. i hope so on . insyaAllah boleh . go go chaiyok tyra ! okays . rara , ayu , bella , daya , anum && me Good luck for our SPM k .. GO GiRLS !! I LOVE YOUU OULLS ! Jumm kita study ?? hehee . Muuuaaahhhhx's !


6 comments:

cIk Rara said...

bile nak study same2 je asik bergosip mcm2 lah . HAHA , adat kite kan . :D

tyra said...

heE ..
yUpps tahu takpe ..
ermm nanti kita g PA cecama k :)
(tah study ke gossip :p)

cIk Rara said...

HAHA , study plus gosip .

tyra said...

heE .. ta mcox tuu :P

Asyrafeqa said...

ecewahh ~ hope so withhout fbie u ollss will sucess ya ! (:\mcm mne la eqa nnt en . haa ~

tyra said...

ouh , thanks eqa .. hehe .
i hope so on , :) eqa ? tatao laa ~~