Friday, August 12, 2011

3 weeks and 2 day left .

omegoshh ~ ! refer the title above -..- woa ~ sangat menakutkan ! cherry hanya ada 3 minggu & 2 hari utk bertungkus-lumus refresh & study balik apa yg suda dbelajar dri form4 & form5 .. cuz my trial spm is coming soon -.- seriously its make me scaryy .. :\ and SPM always make my heartbeat become more fastersttstst . -.-! yes ~ absolutely guys , cherry akan deactive semula fb . and after ni cherry jarang2 lah meng*updated blog ni .. auww~ i'll miss u , dear blog , and bloggers oulls .. mood cherry sekarang hanya pada buku . bukan muka buku okay .. tp buku math , accaunt , perdagangan , sejarah (-.-) etcetc .. btw sebelum cherry menghembus ayat yg terakhir .. cherry na ucap selamat hari raya aidilfitri kpd semua bloggers-2 yg disayangi .. betul dah nak raya kan ? seriouse ! tak tipuu ni ~~ and rajins-2 lah puasa ek .. ta mo ponteng2 tao , came on lah ~ mcm little boy/girl lah .. except pada yg ABC k .. haha . erm baju raya bape pasang ? kasut raya ? okay ! cherry ta mo denga sume tu lah ! tahun ni cherry tak raya . weks ~ :p pls jgn jelouse ~ (monolog dalaman : padahal aku yg jeles T.T sob.sob) monolog luar :  hello ? ta jelouse oke ~~ hey , korang chill lah , ni Athirah laa ... musty la ta jelouse :P okay lah . cherry likes to babbling too much . lol that's i'm . ok guys i've to go . wanna study already . wish me luck for SPM examination yeaa .. tata iloveyououlls <3

6 comments:

♛I'm Eqa♛ said...

kasut bape pasang ?
baju raya?
huuhu~ .. relakss laa , tyrottss bolee laaa ~ .. weeee ~ GOODLUCK YA !!!

tyra said...

thanks babe ~
ok :D

tyra said...
This comment has been removed by the author.
tyra ~ said...

gudluck , all da bes syg :)

tyra said...

owite .. thanks sygg ..
u too k :D

tyra said...

owite .. thanks sygg ..
u too k :D