Tuesday, August 2, 2011

Mega Giveaway by Yana & Cik Putih

assalammualaikum .. okays ! harini cherry na join contest yg di buat oleh cik yana & cik putih ni .. actually cherry dah lama ta join sebarang contest ni . yelah , cherry join  ta penah dapat apa-2 kan .. but contest kali ni rasa mcm nak join sgt ~ orng tengok lah giveaway dari cik yana & cik putih ni , byk kan .. dan telah d'sponsor ... by the way , cherry dapat contest ni daripada cik coklat :D thanks k cuz tag cherry utuk join contest nih :D aww ~~ 

let's beginning ~~
♥ if korang na join contest ni , refer ruler dia dulu keyh ~


syarat-syarat :
  1. Follow cik Yana (picit je nama dia) DAN cik Putih
  2. Buat satu entry bertajuk "Mega Giveaway by Yana & Cik Putih"
  3. Copy banner di atas & paste di dalam entry tersebut. Linkkan gambar tersebut kepada entry ni.
  4. Tag 3 rakan anda dan pastikan diorang tahu pasal GA ni.
  5. WAJIB tinggalkan link entry contest ANDA kat ruangan komen ENTRY SAYA YANG INI :)
  6. Contest ini akan berakhir pada 8 Ogos. ( Jika tarikh bertukar akan diumumkan ) 
  7. Kalau rajin like la fan page aku & cik yana sekali , tu pon kalau rajin la.tak paksa okeh.
  8. Copy senarai sponsor kat bawah dan letak dalam entry korang tu (nak copy paste dari aku pon boleh)
click sini --------------------------------------------> cik yana & cik putih
 
okay , ni plak senarai sponsor yg akan sponsor giveAway ..
senarai sponsor :
  1. Scarf Sweethoney
  2. Wirda Azurainie.  
  3. Droplet House
  4. Lens Mania
  5. Ayu-Raudhah Shawlstore
  6. Nora Nabella
  7. Applepinkbow
  8. Syafeika Edora
  9. pixel mania
  10. Wan Hazel 
  11. Momo Chan Collection 
  12. NHL Colloection
  13. Kei Seinchi
  14. Sya Razali 
  15. Aimi Craft 
  16. Habibi Hamid
  17. Shawl Az 
  18. Imann Abdul
  19. Aan Boutique
  20. KZ Nabihah Boutique
  21. Ciktiqz Adamaya
  22. Tri Fa
  23. Kittyshawls 

owites , setelah semua syarat telah cherry turuti & patuhi ..
akhir kata , cherry na tag kat 3 owg bloggers k .. 

 rara
♥ Eqa
♥ tyra
done . LOT OF LOVE 

6 comments:

♛I'm Eqa♛ said...

Alaamakss ! kne kiss nan tyraa pulokss .. kne join la ni eh ? mueheheh ~ tenkiusss ...

tyra said...

yuPP .. jum join . heE ..
ok wc babe ...

C i k P u t i h K e b a b o m ! said...

sudah check penyertaan.
thanks for joining.
Gudluck ! ^^,

tyra said...

welcome :D thankss :)

tyra ~ said...

trimass :)

tyra said...

welcome :D join tau !