Wednesday, November 30, 2011

Contest simple but awesome


hey peeps .. today i nak join satu contest took by Nurul Hanani .. actually belog ni takde lah AWESOME sangat nak di bandingkan dengan belog blogger2 lain kann .. but simple tuu mmg terselahlah .. apa aku merepek ni  . haha :D rasanya dah lama gilerr tak join mana-mana contest sebab busy .. yeke ? haha tah ler .. wahhh rinduuu ngn belog ni . padahal tgh spm ni , still na join contest . ni sebab dah terpikat kat sis Nurul Hanani la ni .. hehehe ... btw credit to her because dah buat contest yg superduper awesome untuk i join . i loikkee ok :D andand , i nak tag kat budak kecik sorang ni tyra hat :)


4 comments:

~tyra ~ said...

haha . kurang aja :p
btw trimass lah u <3

tyra said...

haha~~
wc sygss :-*

afdhalfikri said...

bbbhahaha....ok la blog ni...ape yang kurangnye...cantik je orang tengok...takpe2..bagus2....

tyra said...

hehe . yeke ??
byk kelemahan laa .
ta perfect pon .
pinky plak .
btw thankss :D
apprciate it :)