Friday, November 25, 2011

sijil pelajaran malaysia

nerd teddy cute teddy bear with glasses

haaaaaaaaaaa ~~~~ tuptaptuptap dah habis 7 paper for sijil pelajaran malaysia i jawab .. so far okayy laa , what's i mean okay ? haha actually not bad laa ~ alhamdulillah semua berjalan dengan lancar , paper semalam pun macam "wawwww" senang gilerrr ! haha , tgk aras agak tinggi , tp okee lar .. ouhgoshh tp tak boleh nak seronok sangat lah kann , because i stiill have 3 paper left .... perinsip perakaunan , perdagangan , geografiee . wahh sangat . okay the topic is akaun . lol my "akaun" actually still mcm tah pape jer .. hari tu trial pon cukupcukup makan ? eee tak tak boleh blah siot ! disebabkan akaun tahun ni baru tukar format , so cikgu tak  bloeh na bg soalan spot , ramalan and  what so ever lah .. itu yang buat i lagiii cuakkss ... i have cousin was studying at matrik , she's 18teen this year .i call her 'ida' . Ida studying course of  accaunting .. guess what ? yes ! ida dapat A for paper accaunt .. wott ~ seriously i nak sangat belajar dengan dia , but dia kat perlis sekarang .. masa hari raya haji tu ada la dia balik kejap  , and dah promise nak study dengan dia petang khamis tu until night , but hari tu i sangat letih hingga terlupa ada janji dengan dia ... and jumaat tu pula dia dah ontheway balik perlis .. wooo rasa nak nangis jeaa T.T .. harapan nak belajar acc with her hancur berkecai berderai ~  ouchh shit ! and now i rasa nak pitam sebab kena hafal banyak format ni .. huuuuuu -..- my paper accaunt hari isnin mingu hadapan plus . and i hope dapat buat yang terbaik untuk paper acc . hope soalan yg keluar senang2 jee .. doa banyak2 laa yeeeep ! wish me luck guys . TQ  ^__^

4 comments:

~tyra ~ said...

hui ~ goodluck . maaf lambat . ahha :D . rindunyewww kat diaaa !

tyra said...

huihui~~~
thankss ya <3
rendduu juga kat diaa ..
hehe :D

chipalicious said...

hi.
gudluck 4 ur SPM.
ktepun amek acc n pd.
esokkan :)
gudluck :)

tyra said...

wahh ~~ sama2 ..
sepp sikit !! hehe
tengss wishing me ..
you too k :D